Περιοδικά-Τ.V.

Η Αργυρώ γεννήθηκε στις Βαλεοντάδες (αιδόνια) ενα πολύ μικρό χωριό της Σάμου.

Οπως λέει γεννήθηκα σε μια κατσαρόλα δίπλα απο ο τζάκι ,γι αυτό αγαπώ τις κατσαρόλες και λατρεύω το άρωμα του καπνού!!! Μεγάλωσε μαθαίνοντας απο την γιαγιά της τα βότανα ,τα μυρωδικά ,την καλιέργεια των λαχανικών , των φρούτων και τι μπορούμε να παρασκευαστεί απο αυτά με τον πιο απλό τρόπο. Η πρώτη απόπειρα ήταν στην ηλικία των 9 χρόνων (παρασκευή μαρμελάδας βατόμουρου ,με δανεική ζάχαρη και βατόμουρα απο το δασάκι σε ενα μικρό εξωτερικό κουζινάκι ), κρυφά απο την γιαγιά έφτιαξε ενα νόστιμο γλυκό και κέρδισε μιά καλή τιμωρία. Στην ηλικία των 14 μπήκε στην οικογένεια Ζαφείρη οπου εκει ο Ξενοφών και η Ζαφειρώ της έμαθαν τα μυστικά της ελληνικής κουζίνας, την τέχνη της απλότητας και της λεπτομέρειας. Παράλληλα σπούδασε την μαγειρική τέχνη και την διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων , βραβεύτηκε για την κατηγορία ελληνική δημιουργική κουζίνα, και το εστιατόριο Απόλαυση για την τέχνη της κατσαρόλας. Ειναι executive chef και μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος. Εργάστηκε στην Κύπρο , Σκύρο και σε 5 αστέρων ξενοδοχείο στη Σαντορίνη. Το 2010 αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα ,να γνωρίσουν όσοι περισσότεροι γίνεται την ελληνική κουζίνα .

Το καλοκαίρι του 2011 ξεκίνησε τα μαθήματα ελληνικής κουζίνας ,στο εστιατόριο Απόλαυση που είχαν πολύ επιτυχία. Ετσι και για το 2012 ετοιμάζουμε την ελληνική κουζίνα της Αργυρώς στο εστιατόριο Απόλαυση στην Σάμο και σας περιμένουμε να μαγειρέψουμε μαζί.