Σκορδαλιά (Με Καρύδι)

Υλικά
 
3 φέτες ψίχα ψωμιού (τις μουσκεύουμε και μετά τις στύβουμε πολύ καλά)
6 σκελίδες σκόρδο
50 γρ. καρύδια
1 ¼ποτήρι ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας ξύδι
¼ κουτ. γλυκού αλάτι
 
Εκτέλεση
 
Βάζουμε το σκόρδο και τα καρύδια στο μπλέντερ  τα τρίβουμε, προσθέτουμε το ψωμί και δουλεύουμε συνεχώς το μείγμα.  Ρίχνουμε το αλάτι, το ξύδι και σιγά –σιγά το ελαιόλαδο όσο πάρει για να γίνει ένας ομοιογενής πολτός.
Η διαδικασία μπορεί να γίνει και στο γούδι αλλα θα  σας πάρει περισσότερη ώρα.