Τραχανόσουπα

Υλικά
 
1 φλιτζάνι τραχανά γλυκό
2 μεγάλα καρώτα
1 πατάτα
1 ξερό κρεμμύδι
1 κολοκυθάκι μέτριο
2 κλωναράκια σέλινο
1 λεμόνι
Λιγο φρέσκο τζίντερ τριμμένο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι
 
Εκτέλεση
 
Κόβουμε ολα τα υλικά μας σε κύβους 1 εκατοστού.
Βαζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά μας ,ρίχνουμε τον τραχανά ,και το τζίντζερ ,σοτάρουμε ελαφρά και προσθέτουμε 1 λίτρο νερό   αλάτι και  πιπέρι.
Βράζουμε για 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Σερβίρουμε με λεμόνι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.