Τυροπιτάκια με ανθότυρο και δυόσμο

Για την ζύμη
 
2 ½ φλιτζάνια αλεύρι
1/2 κουταλάκι γλυκού μαγιά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι  χλιαρό νερό
½ κουταλάκι αλάτι
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα εύπλαστο ζυμάρι. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα.
 
Για την γέμιση
 
200 γραμ. φέτα
200 γραμ. ανθότυρο
200 γραμ. άσπρο φρέσκο τυρί
Λίγο μοσχοκάρυδο
Λίγο πιπέρι
Λίγο δυόσμο
Αλάτι (εξαρτάται από πόσο αλμυρή είναι η φέτα)
Τρίβουμε τα τυριά προσθέτουμε τα μυρωδικά και ανακατεύουμε.
Κόβουμε και ανοίγουμε το ζυμάρι σε μικρά δισκάκια στα οποία τοποθετούμε 1 κουταλιά από το μείγμα του τυριού, κλείνουμε με ένα πιρούνι και αλείφουμε με λίγο γάλα. Τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φουρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 25-30 λεπτά.