Φέτα Σαγανάκι

Υλικά

250 γρ. τυρί φέτα κομμένη σε χοντρές φέτες
1 μέτρια σε μέγεθος ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους
Λίγη ψιλοκομμένη πιπεριά,
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
6-7 φυλλαράκια βασιλικού
Ρίγανη, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, πάπρικα γλυκιά ή καυτερή και λίγο ελαιόλαδο.
 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
 
Βάζετε σε μικρό σκεύος (πυρίμαχο ή πήλινο) τη φέτα, απλώνετε πάνω την ντομάτα, το σκόρδο, την πιπεριά, τα φύλλα του βασιλικού, τα καρυκεύματα και το ελαιόλαδο, ψήνετε σε δυνατό φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα (15-20 λεπτά).