Ριγανάτο

Υλικά για 4 άτομα
 
100 γρ ελαιόλαδο
1 κιλό χοιρινό κρέας
2 σκελίδες σκόρδο
1 μέτριο κρεμμύδι
Λεμόνι
1 κουτ γλυκού μουστάρδα
200 ml λευκό ξηρό κρασί
αλάτι –πιπέρι
Ρίγανη
 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
 
Κόβουμε το κρέας σε κύβους 4 εκατοστών .
Βάζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο ,και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το κρεμμύδι , το κρέας ,το σκόρδο και σωτάρουμε καλά.
Προσθέτουμε το κρασί,το λεμόνι ,αλάτι ,πιπέρι ,ρίγανη ,την μουστάρδα και βράζουμε για σαράντα λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρέας ,και να μείνει με λίγη σάλτσα.