Λίγα λόγια για την Αργυρώ

Η Αργυρώ γεννήθηκε στις Βαλεοντάδες (αιδόνια) ενα πολύ μικρό χωριό της Σάμου.

Γεννήθηκα σε μια κατσαρόλα δίπλα απο ο τζάκι ,γι αυτό αγαπώ τις κατσαρόλες και λατρεύω το άρωμα του καπνού!!! Μεγάλωσα μαθαίνοντας απο την γιαγιά της τα βότανα ,τα μυρωδικά ,την καλιέργεια των λαχανικών , των φρούτων και τι μπορεί να παρασκευαστεί απο αυτά με τον πιο απλό τρόπο. Η πρώτη απόπειρα ήταν στην ηλικία των 9 χρόνων (παρασκευή μαρμελάδας βατόμουρου ,με δανεική ζάχαρη και βατόμουρα απο το δασάκι σε ενα μικρό εξωτερικό κουζινάκι ), κρυφά απο την γιαγιά έφτιαξα ενα νόστιμο γλυκό και κέρδισα μιά καλή τιμωρία. Στην ηλικία των 14 μπήκα στην οικογένεια Ζαφείρη οπου εκει ο Ξενοφών και η Ζαφειρώ μου έμαθαν τα μυστικά της ελληνικής κουζίνας, την τέχνη της απλότητας και της λεπτομέρειας. Παράλληλα σπούδασα την μαγειρική τέχνη και την διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων , βραβεύτηκα για την κατηγορία ελληνική δημιουργική κουζίνα, και το εστιατόριο Απόλαυση για την τέχνη της κατσαρόλας. Μετά απο μεγάλη διαδρομή έγινα executive chef και μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος. Εργάστηκα στην Κύπρο την  Σκύρο και σε 5 αστέρων ξενοδοχείο στη Σαντορίνη. Το 2010 αποφάσισα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, να γνωρίσουν όσοι περισσότεροι γίνεται την ελληνική κουζίνα.

Το καλοκαίρι του 2011 ξεκίνησαν τα μαθήματα ελληνικής κουζίνας ,στο εστιατόριο Απόλαυση που είχαν πολύ επιτυχία. Συνεχίστηκαν το 2012 με μεγάλη επιτυχία. Το εστιατόριο Απόλαυση παρέμεινε κλειστό το 2013 τα μαθήματα όμως συνεχίζονται όπου βρίσκεται η Αργυρώ.

Αυτό το διάστημα ετοιμάζομαι για ενα μεγάλο ταξίδι στην Αφρική, στόχος μου να γνωρίσουν όσο περισσότεροι γίνεται την ελληνική κουζίνα.

Η ελληνική γαστρονομία παντού!!!! Επίσης ασχολούμαι με την οργάνωση χώρων εστίασης,εστιατόριο, ξενοδοχειο και bar.