Ψωμί & Ζύμη
Υλικά   500 αλεύρι 5 αυγά ολόκληρα 30 ml λάδι 30 ml λευκό κρασί 1 πρέζα αλάτι   Εκτέλεση   Σε λεκάνη ή σε ζυμωτήριο  βάζετε το αλεύρι , το αλάτι , το λάδι , το κρασί  και τα αυγά . Ζυμώνετε και το αφηνετε ½ ώρα να ξεκουραστεί. Ανοίγετε σε φύλλο πασπαλίζοντας με αλεύρι  και τυλίγετε σε ρολό. Κόβετε…
Υλικά500 γρ αλεύρι15 γρ ξερη μαγιά1 ¼ κουταλακι γλυκου αλάτι½ κουταλάκι γλυκου ζάχαρη1 κουταλάκι ξυδι50 ml Ελαιόλαδο200 ml νερό χλιαρόΚανέλα και μαστιχα από ½ κουτ γλυκου (αν σας αρέσουν)ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΒάζετε  τα στερεά υλικά σε ένα δοχείο και ανακατεύεται, στην συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο και το ξύδι και την μαγιά διαλυμένη μέσα στο νερό.Ζυμώνετε ώστε να γίνουν εύπλαστο ζυμάρι.Αφήνετε ½ ώρα να…