ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΜΑΚΑΝΤΕΜΙΑ                 

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΜΑΚΑΝΤΕΜΙΑ                 

100 γραμ βούτυρο

75 γραμ ζάχαρη

2 αυγά

Ξύσμα λεμονιού

Τζίντζερ τριμμένο

1 βανίλια

6 γρ σπιρουλίνα

250 γραμ αλεύρι

2 κουτ γλ μπέικιν

100 γραμ μακαντέμια ανάλατους και  χονδροτριμμένους

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

 

Χτυπάτε το βουτυρο με την ζάχαρη προσθέτετε τα αυγά ,το τζίντερ ,το ξύσμα  λεμονιού  την βανίλια ,την σπιρουλίνα και  ανακατεύετε.

Προσθέτετε το αλεύρι ,το μπέικιν και τους ξηρούς καρπούς  ζυμώνετε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί  , βάζετε στο ψυγείο 1 ώρα να κρυώσει για να το πλάθουμε  ευκολότερα.

 

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο  180 κελσίου για 35 λεπτά

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε ξηρό καρπό αρκεί να είναι ανάλατος .

Θα  σωτάρετε  ή θα ψήσετε ελαφρά χωρίς  λιπαρή ουσία και αφού κρυώσουν θα τους  τρίψετε και θα τους χρησιμοποιήσετε .

No Comments

Post A Comment

English Deutsch Ελληνικά