ΤΡΑΧΑΝΟΣΟΥΠΑ

ΤΡΑΧΑΝΟΣΟΥΠΑ

1 φλιτζάνι τραχανά γλυκό

2 μεγάλα καρώτα

1 πατάτα

1 κρεμμύδι  ξερό

1 κολοκυθάκι μέτριο

1 Σέλινο ή σελινόριζα

½  φλιτζάνι ελαιόλαδο

Αλάτι , πιπέρι

Λεμόνι   (προαιρετικά)

Λιγο φρέσκο τζίντερ τριμμένο

 

Εκτέλεση

 

Κόβουμε ολα τα υλικά μας σε  κύβους 1 εκατοστού.

Βαζουμε σε κατσαρόλα  το ελαιόλαδο και σοτάρουμε  τα λαχανικά μας ,ριχνουμε τον τραχανα ,και το τζίντζερ ,σοτάρουμε ελαφρα και προσθέτουμε 1 λίτρο νερό    αλάτι και   πιπέρι.

Βράζουμε για 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

Σερβίρουμε με λεμόνι και  φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

No Comments

Post A Comment

English Deutsch Ελληνικά